O nas


Pred skokom v turizem smo nabirali različno karierno kilometrino, zadnja leta pa vso svojo energijo in voljo posvečamo našim turističnim namestitvam in se trudimo za zadovoljne goste.

sweet stay

Spoznajte nas


Odločitev za delo v turizmu je prišla precej spontano. Ne gre za željo iz otroških let, prav tako sem dve desetletji strokovno in v različnih večjih podjetjih delovala v drugačnem delovnem okolju. Po diplomi iz ekonomije sem se zaposlila v prvem večjem podjetju, kjer sem delala na področju strateškega marketinga. Ob delu sem končala podiplomski študij in iz marketinga tudi magistrirala. Skupaj z izkušnjami so se mi odprle nove možnosti dela in napredovanja v večjih mednarodnih sistemih, kar pa me ni zadovoljilo. Zato sem se po več letih razmišljanja in iskanja »prave ideje« odločila za povsem drugačno, samostojno poslovno pot. To sem spomladi leta tudi 2019 uresničila.

Začela sem z apartmajem v Ljubljani, v sklopu hiše, kjer živim. Apartma smo najprej prenovili, ga po svojem okusu in sodobnih tehničnih smernicah opremili ter se s pomočjo znanja in izkušenj iz preteklosti lotili dela. Izdelala sem prve spletne strani, oblikovala logotip in oglase in se začela ukvarjati z digitalnim marketingom ter računovodstvom. Moje znanje in iznajdljivost se je obrestovalo, saj sem dva dni po objavi apartmaja na platformi Airbnb že prejela prvo rezervacijo! Bila je za naslednji dan in prišla sta gosta iz Hrvaške. Pred njunim prihodom so se mi tresle noge. Razložila sem jima vse potrebno in to je bilo to. Zvečer sem telefon izjemoma položila na nočno omarico, saj sem želela biti na voljo v primeru vprašanj ali morebitnih težav. Ker telefon za podobne primere do danes ni zazvonil, sem kot kaže začela in nadaljevala svoje delo zelo uspešno.

sweet-stay-polona

Naše prednosti

Zakaj izbrati nas


Jamčimo najnižje cene Pri rezervacijah na naši spletni strani so cene apartmajev najnižje.

Visoka kakovost in zadovoljstvo naših gostov Pri načrtovanju opreme vseh nastanitev smo imeli v mislih udobje bivanja naših gostov. Zato so vsi apartmaji opremljeni z vsem potrebnim za sproščen dopust. Prepričajte se sami in preverite naše ocene!

Brezhibna čistoča in varnost Upoštevamo najvišje higienske standarde, zato je bivanje v naših apartmajih varno in zdravo. Čistočo in urejenost postavljamo na vrh naših vrednot.

Prijava brez osebnega stika Za vstop v naše apartmaje uporabljamo digitalni ključ ali škatlico s kodo za ključe. Tako povečamo fleksibilnost gostov glede ure prihoda in zmanjšamo možnost okužbe.

sweet stay

Več o nas


V naslednjih obdobjih je bilo poleg rednega dela potrebno razmišljati tudi o širitvi dejavnosti. Trenutno upravljam štiri lastne nastanitve na treh lokacijah. Zgodilo se je že veliko smešnih pripetljajev, spletla so se številna lepa poznanstva, in navdušili so zanimivi pogovori v številnih jezikih. Ker je moje vodilo »čim bolje«, nobena gostova želja, vprašanje ali komentar ne ostanejo neodgovorjeni. Najlepša posledica takšnega dela so rezultati v obliki dobrih ocen in vračajočih se gostov.

Večino dela opraviva s sestro. Zaradi oddaljenosti le za čiščenje apartmajev v Moravskih Toplicah poskrbijo strokovno usposobljeni sodelavci. Zaradi epidemije, je bilo obdobje 2020–2021 precej drugačno. Zato sem poslovanje v največji možni meri digitalizirala. Sodobna tehnologija mi omogoča, da osebni stik z gostom ob prihodu in odhodu ni več nujno potreben, čeprav ga v okvirih mogočega ohranjam. Izkazalo se je, da večini gostov to zelo ustreza.

Po številnih letih »klasičnega« službovanja, kjer je bilo pomembno predvsem doseganje zastavljenih načrtov in vsakoletna rast prodaje, danes uživam pri svojem delu in živim mnogo bolj kakovostno.

 

20221002_131548 Ljubljana-1130

Ocene gostov


Stars icon

Sweet Stay apartma v Ljubljani je na super lokaciji. Stanovanje je bilo pred kratkim obnovljeno in je zelo sodobno. Ker so bila na voljo brezplačna mestna kolesa, je bilo kolesarjenje v mesto zelo enostavno. Hiša se nahaja v mirni stanovanjski soseski. Uživala sva v razgledu na vrt z jablanami. Brezplačna kava zjutraj je bila neprecenljiva! To je bilo res popolno bivanje v Ljubljani. ❤️

KEA, Finska – SWEET STAY LJUBLJANA

Stars icon

Polona je fantastična gostiteljica, zelo prijazna in prijetna. Stanovanje je bilo čisto in udobno. Na voljo so bila brezplačna kolesa, s katerimi sva zelo enostavno in hitro prišla do centra Ljubljane (le 10 minut). To je čudovito mesto. Stanovanje je tudi v bližini avtocest, tako da je bilo zelo enostavno obiskati tudi druga mesta. Všeč nam je bilo bivanje v Poloninem stanovanju.

Julie, Italy – SWEET STAY LJUBLJANA

Stars icon

Polona je bila zelo prijazna in ustrežljiva gostiteljica. Stanovanje je zelo lepo in v vsaki sobi se vidi trud, ki so ga vložili. Počutila sva se zelo udobno in vsekakor priporočam obisk.

Lena, Avstrija – SWEET STAY LJUBLJANA

Stars icon

Zelo mi je bila všeč brezhibna čistoča in udobje. Super je, da je ob hiši na voljo pokrito parkirno mesto. Način prijave in odjave je zelo enostaven in hiter. Apartma in eleganten in udoben notranji dizajn. Na voljo je vse, kar potrebujete za udobno bivanje: pralni stroj, pomivalni stroj, likalnik, grelnik vode in aparat za kavo, ves jedilni pribor. Skrbnost gostiteljice se čuti v vsaki podrobnosti: v apartmaju je sol, sladkor, olje, kis, kavne kapsule, kapsule za pomivanje in pomivalni stroj, brisače. Zelo sva bila zadovoljna z najinim bivanjem. Še se bova vrnila.

Sergey, Rusija – SWEET STAY LJUBLJANA

Stars icon

Čista, tiha in prijetna koča, ki je bila idealna za našo štiričlansko družino. Prostori so majhni, vendar primerni za naše potrebe in dobro opremljeni. Uživali smo zunaj, še posebej, ko smo med nevihto sedeli na pokriti terasi. Počitniška hišica se nahaja nedaleč stran od mesta – v uri vožnje smo obiskali številne zanimivosti. Skoraj vsak večer smo na travniku ob koči opazovali srne. Dobili smo tudi odlična priporočila glede hrane in aktivnosti.

Josh, ZDA – Forest House

Stars icon

Lepa koča sredi narave, kjer se zvečer na ovinku poti pokažejo srne in zajčki. Koča je zelo prijetna in okusno urejena. Lokacija je idealna za izlete po vsej zahodni Sloveniji. Lokacija je zelo mirna in blizu gozda, medtem ko je vse, kar potrebuješ, blizu. Odlična vrednost.

Guillame, Francija – Forest House

Stars icon

Lepa lokacija sredi narave in še vedno v bližini številnih znamenitosti (Ljubljana, Postojna, Bled itd.)

Michel, Švica – Forest House

Stars icon

Hiša je zelo dobro vzdrževana, čista in je dišala po svežem, ko smo prispeli. Postelje so bile sveže postlane, čiste, brezhibne in udobne. Na voljo je bilo več kot dovolj svežih brisač. Lokacija je 15 min vožnje od mesta, kar nam je bilo všeč. Na terasi smo obedovali in hkrati vsak dan opazovali zajce, jelene in ptice. To je odlično okolje za otroke.

Sascha, Nemčija – Forest House

Stars icon

Izjemno lep apartma v Moravskih Toplicah, praktično čisto nov. Zelo dobro opremljen, v kuhinji vse, kar se rabi, prav tako so na voljo tudi brisače in posteljnina. Prostorna kopalnica, ločena spalnica, v dnevni sobi raztegljiv kavč, kjer lahko spi otrok ali odrasla oseba. Izjemno velika terasa, s pogledom v naravo. Zelo praktična je tudi kolesarnica, ki je prostorna in se nahaja pred vhodom. Skratka, vse super, zato preseneča podatek, da gre za nastanitev (le) s tremi zvezdicami.

Goran, Slovenija - SWEET STAY 1

Stars icon

Super apartma v Moravskih Toplicah. Je čisto nov, stilsko urejen in zelo svetel! Ima krasno teraso in je dovolj velik, da je primeren tudi za igranje majhnih otrok. Apartma je zelo blizu Term 3000 in Term Vivat. Lastnica je zelo odzivna, prijetna in ima super urejeno vse glede bivanja v njenih apartmajih! Res pohvalno in priporočam.

Tanja, Slovenija - SWEET STAY 1

Stars icon

Super je imeti svoje parkirno mesto pred stanovanjem. Tudi parkirno mesto in dostop za invalideje na voljo. Stanovanje je zelo čisto, lepo urejeno in preprosto čudovito. Takoj se počutite udobno. Na voljo so celo brisače in milo. V kuhinji je hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik s pečico in celo pomivalni stroj ter mikrovalovna pečica. Kopalnica je moderna, velika in super čista. Prav tako so bile na voljo papirnate brisače, kuhinjske krpe, detergent za ročno in strojno pomivanje. V kopalnici je bil pralni stroj in stojalo za perilo. Poskrbljeno je bilo tudi za toaletni papir in sušilec za lase. Na voljo smo imeli celo nemško televizijo, internet in sodoben sistem za zaklepanje vhodnih vrat. Razgled je bil čudovit, veliko zelenja in tišina. Poleg stanovanja je tudi shramba za kolesa ali druge stvari. Vse je bilo za nas fantastično in takoj, ko se vrnemo v Slovenijo - Terme 3000, bomo ponovno rezervirali isti apartma.

Valerija, Nemčija - SWEET STAY 1

Stars icon

Stanovanje je izjemno lepo, popolnoma čisto in udobno. Komunikacija s Polono je bila zelo enostavna, učinkovita in prijazna. Lokacija hiše je primerna za izlete v bližnja mesta in čudovito podeželje, vinogradi v okolici Jeruzalema so oddaljeni nekaj več kot pol ure vožnje. Res smo uživali v našem bivanju tukaj in ga zelo priporočamo. Ob naslednjem obisku se bomo zagotovo vrnili.

Claus, Nemčija - SWEET STAY 1

Stars icon

Top privat apartma v Moravskih Toplicah. Je nov, z vsem kar potrebujete za oddih. Na odlični mirni lokaciji stran od glavne ceste. Blizu so trgovina, pekarna, vsi hoteli in bazeni. Skratka, priporočam vsem, ki imajo radi mirno lokacijo in nov brezhiben apartma.

Uroš, Slovenija - SWEET STAY 2

Stars icon

Res čudovita izkušnja! Gostiteljica Polona je bila zelo prijazna in ustrežljiva, lokacija je idealna, tik ob glavnih termah Moravskih Toplic. V tem kraju sem bil večkrat in to je daleč najboljši apartma, kjer sem bival. Toplo priporočam obisk Moravskih Toplic in apartmaja Sweet Stay Spa 2.

William, ZDA - SWEET STAY 2

Stars icon

Apartma je nov, prostoren, lepo opremljen in čist. Kuhinja z indukcijo, mikrovalovko, aparatom za kavo, grelcem vode in pečico nudi udobje kot doma. Lokacija je mirna, hkrati pa v neposredni bližini Term 3000. Super tudi za daljši dopust.

Nina, Slovenija - SWEET STAY 2

Stars icon

Lepo sodobno stanovanje z zelo dobro opremljeno kuhinjo in hitrim internetom. Bil sem zelo zadovoljen in bi ostal še kdaj. Parkirišče je neposredno pred hišo. Lahko samo priporočam.

Ewald, Nemčija - SWEET STAY 2

Spremljajte nas na Instagramu


@sweetstayapartments