Prijava in odjava

Prijava na dan prihoda po 15:00, odjava na dan odhoda do 10:00. V navedenem času bo aktiven tudi vaš digitalni ključ.

Turistična taksa

Turistična taksa ni vključena v ceno in jo je treba plačati do konca bivanja v apartmaju. Plačilo turistične takse se izvede z bančnim nakazilom – podatke ste prejeli v računu skupaj z elektronskim obvestilom za prijavo.

 

Ob odhodu

Hvaležni vam bomo, če nam boste olajšali čiščenje apartmaja. Prosimo vas, da pred odhodom pomijete posodo in odnesete smeti. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

V času kurilne sezone ob odhodu NE izklapljajte radiatorjev iz vtičnic. Ogrevanje pustite prižgano, ugasnili ga bomo na daljavo (preko Wifi povezave).

Kajenje

Kajenje je prepovedano v vseh notranjih prostorih.

Smeti

Večja vreča za smeti je na voljo v leseni lopi, ki je poleg apartmaja. 

Voda

Voda je povsod v Sloveniji pitna, zato varujte okolje in ne kupujte vode v plastenkah.

Obiskovalci

Gostje apartmaja imajo lahko največ 4 obiskovalce. Vsako dodatno prenočevanje mora biti dogovorjeno v naprej in je zanj potrebno doplačati.

Zabave

Zabave in večja druženja so strogo prepovedane. Manjša druženja morajo biti v skladu s pravilom o obiskovalcih.

Varnost

Kadar zapuščate apartma, za varnost za seboj zaprite vsa okna in vrata. Kadar ne uporabljate naprav, jih ugasnite (luči, ventilatorji, klima, TV).

Brisače

Brisač ne uporabljajte za čiščenje čevljev, tal, miz, … V ta namen lahko uporabite papirnate brisače. V toaletno školjko ne odmetavajte higienskih izdelkov razen toaletnega papirja. V ta namen je v kopalnici na voljo koš za smeti. 

Škoda

Vso morebitno škodo morate nemudoma sporočiti lastniku apartmaja. Premikanje pohištva ni dovoljeno.

Hrup

Prosimo vas, da niste hrupni, saj s tem motite druge goste v sosednjih stanovanjih. Še posebej pazite na glasnost med 22:00 in 7:00 uro, ob prihodu in odhodu.

Parkiranje

Za vsak apartma je pred objektom na voljo eno parkirno mesto. Prosimo, da ne ovirate drugih vozil na skupnem parkirišču.

Spremljajte nas na Instagramu


@sweetstayapartments